Mikko Alatalo pääsee taas laulattamaan kansaa Tammerkosken välittömässä läheisyydessä: nyt ei olla sillalla, vaan rannalla Tornihotellin kattoterassilla

Alatalo tulee taas. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Moni muistaa legendaarisen 1990-luvun klassikko-ohjelman Tammerkosken Sillalla, joka Yleisradion tuotantona toi kesäruutuihin Mikko Alatalon ja erittäin merkittävän määrän suomalaisia kärkipään artisteja. Pelin henki oli yhteislaulu kesäisessä maisemassa ja kesäisessä tunnelmassa.

Sittemmin aika jätti ohjelmasta, mutta nyt on luvassa vastaavanlaisen konseptin väkevä paluu. Nyt esityskanavana on AlfaTV ja ohjelman nimenä Tammerkosken Rannalla. Aivan rannalla ei kuitenkaan olla, vaan kuvauspaikkana on Tornihotellin Moro Sky Barin terassi.

Ja niin kuin asiaan kuuluu, laulattajana ja seremoniamestarina on tietysti Alatalo itse. Mukana menossa on miehen pitkäaikainen yhteistylumppani, haitaristi Jammi Humalamäki. Konsepti lupaa myös muita muusikkovieraita.

– Kuusiosaisen sarjan ensimmäinen jakso nähdään AlfaTV:llä 1.9. Jakson ensiesitys on tiistaisin klo 21.30 ja se estetään uusintana perjantaisin klo 20.30. Katsojat voivat yhtyä mukaan lauluihin, sillä sanat tulevat näkyviin kuvaruudulle, kanava kertoo tiedotteessaan.

Ohjelman kuvauksiin on mahdollista mennä laulamaan myös paikan päälle. Kuvauspäivät ovat keskiviikot 5.8., 12.8. ja 19.8. Kunakin iltana kuvataan kaksi jaksoa klo 19-19.45 ja 20-20.45. Tornihotellin Moro sky bariin otetaan korona-aikana vain 200 henkilöä. Koska tapahtumat ovat olleet suosittuja, ne näkyvät myös alakerran Paja Barissa suorana striimauksena. Sinne mahtuu lähes saman verran yleisöä kuin Moro Sky Bariin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut