Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kalastaja souti Pyhäjärvellä varkaiden pakoveneen kiinni – poliisi etsii auttajaa kiitosta varten

Sisä-Suomen poliisi etsii kalastajaa, joka avusti poliisia sunnuntaina 12. heinäkuuta.

Kalastaja on sittemmin löytynyt: hän soitti itse Sisä-Suomen poliisilaitokselle.

Poliisia Pyhäjärvellä avustanut rohkea sankarikalastaja on nyt löytynyt – Souti viikonloppuna varkaiden pakoveneen kiinni ja hinasi sen rantaan

Tampereella Pyhäjärvellä olevalla saunalautalla oli sunnuntaina puolen päivän aikaan käynyt varkaita. Epäillyt varkaat olivat Rantaperkiön venesataman lähellä. Poliisipartion saapuessa paikalle kolme henkilöä pakeni rannasta veneeseen vesille. Poliisi käskytti heitä tulemaan takaisin, mutta he eivät totelleet.

Lähistöllä oli kalastaja soutuveneellä. Poliisi pyysi kalastajaa apuun: ottamaan poliisin kyytiin ja sitten soutamaan kohti pakovenettä. Kalastaja souti pakoveneen kiinni niin, että kyydissä ollut poliisi sai pakoveneessä olevasta köydestä kiinni. Pakovene hinattiin rantaan.

Epäillyt varkaat vietiin poliisiasemalle ja poliisi selvittää tapahtumia. Poliisi tutkii asiaa muun muassa varkautena, niskoitteluna poliisia vastaan ja huumausaineen käyttörikoksena.

Poliisi kuitenkin unohti kysyä avustaneen kalastajan yhteystiedot. Poliisi pyytääkin nyt kyseistä soutajaa ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 050 313 5614, jotta poliisi voi toimittaa pienen kiitoksen hänelle.

– Poliisi kiittää näin julkisestikin kyseistä soutajaa avusta, Sisä-Suomen poliisi päättää tiedotteessaan.