Ilves haluaa palata Tammelaan – "Se on paikkana aika ylivoimainen jos jalkapallo-ottelua ajattelee..."

Tampereen Ilveksen organisaatio elää haastavaa vuotta. Ensimmäisenä muuttujia tarjosi korona, joka siirsi Veikkausliigan alkua. Nyt ainakin koronan ensimmäinen aalto vaikuttaisi olevan voitettu kanta, ja ottelutapahtumatkin ovat jo lähes entisenlaisia. Lähes.

– Ratinassa on ollut yksi kotiottelu, ja siellä kaikki järjestelyt onnistuivat erittäin hyvin. Tosin kokemusta on tosiaan vain sen yhden matsin verran, mutta sen perusteella yleisön järjestäytyminen ja liikkuminen onnistuivat kaikki erinomaisesti, sanoo seuran toimitusjohtaja Tomi Erola.

Siitäkään huolimatta ei ole salaisuus, että joukkue haluaisi pelata kotiottelunsa Tammelassa. Mitä pikemmin, sitä parempi.

– Onhan Tammela paikkana aika ylivoimainen, jos jalkapallo-ottelua ajattelee. Tunnelman rakentaminen on Tammelassa todella helppoa. Siinä ei ole juoksurataa välissä ja yleisön kontakti kenttätapahtumiin on kaikella tapaa ihan erilainen kuin Ratinassa, olkoonkin että siellä tilaa onkin, Erola sanoo.

Paluuseen liittyen on paljon avoimia kysymyksiä. Yhteiskunta ei toimi vielä samaan tapaan kuin ennen koronarajoituksia, joita kaikkia ei olla vielä purettu.

– Kyllä me myös haluaisimme jättää jäähyväiset vanhalle Tammelalle. Tosin siitäkään ei ole vielä varmuutta, aletaanko sitä uutta Tammelan stadionia rakentaa lokakuussa vai missä vaiheessa aloittaminen tulee ajankohtaiseksi. Joka tapauksessa viimeinen liigaottelu on merkitty kalenteriin 21. marraskuuta, Erola pohtii.

Jalkapallo

Ilveksen kausi

Yleisötapahtumia koskevien koronasäädösten takia Ilves aloitti Veikkausliiga-kautensa kotiottelut Ratinan stadionilla.

Seuran toimitusjohtaja Tomi Erola toivoo, että joukkue pääsee palaamaan mahdollisimman pian takaisin Tammelan stadionille.

Veikkausliigan perussarjan viimeinen kotiottelu pelataan 24. lokakuuta, jolloin Ilves kohtaa FC Hongan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut