Menneiden vuosikymmenten tyyliä – museoajoneuvoja ja ajan henkeen pukeutuneita kuskeja voi bongata Kangasalla

Kangasalla on sunnuntaina 19. heinäkuuta luvassa menneiden vuosikymmenten tunnelmaa. Tuolloin ajetaan Naisten automobiiliajo.

Naisten Automobiiliajo on Naisten Automobiiliklubin järjestämä tapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinäkuussa naistenviikon sunnuntaina.

Vuoden 2020 Automobiiliajoon osallistuu 47 eri autokuntaa, ja autokunnissa on yhteensä yli sata osallistujaa. Autokunnat koostuvat museoikäisistä ajoneuvoista ja näiden kuljettajista, jotka ovat pukeutuneet oman ajoneuvonsa aikakauden tyylin mukaisesti.

Kulkue starttaa matkansa kello 11 Vehoniemen Automuseolta ja jatkaa sieltä matkaansa Haralanharjun kautta kohti Kangasalan keskustaa. Autokunnat ovat nähtävillä Kangasalan Nuorisoseuran Pirtin pihalla kello 14. Pirtin jälkeen luvassa on vielä piipahdus Mobilian Autokylässä kello 17, minkä jälkeen seurue suuntaa viimeiselle etapilleen fiftarikauppa Wannabeehen jonne kierros päättyy.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut