Kuka lähtee Ilveksestä ulkomaille? – Toimitusjohtaja: Seura on hyväksynyt yhden pelaajatarjouksen

Marius Noubissi vaihtoi Tampereelta ja Ilveksestä nopeasti maisemaa Belgiaan, kun tulosta syntyi. Nyt pohditaan, löytyykö kuvassa maalia juhlivan Lauri Ala-Myllymäen pelipaikka kohta myös ulkomaisista sarjoista. Ilves Jalkapallo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Jalkapallon Veikkausliigan vaihtelevasti aloittaneen Ilveksen riveissä saattaa tapahtua muutoksia jo nopeallakin aikataululla. Toimitusjohtaja Tomi Erola kertoo seuran saaneen yhden tarjouksen eräästä pelaajasta, ja seura on tarjouksen osaltaan hyväksynyt. Erola sanoo, että tarjous on tullut ulkomaalaisesta seurasta.

– Yleisellä tasolla voi puhua nimistä sen verran, että (Lauri) Ala-Myllymäkeä on kyselty ja (Naatan) Skyttää on kyselty. Kyselyistä on kuitenkin pitkä matka konkreettisiin sopimustarjouksiin, Erola kuvailee markkinaa.

Toimitusjohtaja ei voi kommentoida sitä, liittyykö konkreettinen sopimustarjous jompaan kumpaan edellämainituista pelaajista.

Erolalla ja seuralla on selkeä visio sen suhteen, mitä tapahtuu siinä vaiheessa kun raha vaihtaa sopimuksen merkiksi omistajaa. Sitten ostetaan hyökkääjä.

– Kyllähän se sitten on Tuco-Noubissi -tyyppinen hyökkääjä, isokokoinen kohdepelaaja hyökkäyksiä päättämään. Koronatilanteen takia markkina on ollut avoimempi kuin yleensä, agentit lähettävät jatkuvasti tarjouksia ja tässä on tällä hetkellä kolmekin potentiaalista vaihtoehtoa olemassa, Erola kuvailee.

Toimitusjohtaja tietää kuitenkin lajin ja maan luomat realiteetit. Kun tulosta syntyy, suomalaisseura ei kauaa pysty taistelemaan ulkomaalaisten joukkueiden kiinnostusta vastaan.

– Noubissi paukutteli meillä aikoinaan maaleja, mutta sitten hänet ostettiin Belgiaan käytännössä väkisin. Se on ymmärrettävää: miehen kuukausipalkka on siellä varmasti kymmenkertainen meihin verrattuna, Erola luonnehtii.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Finlaysonkin on nyt Live! – Vanhalla tehdasalueella soi koko elokuun, keskiviikkona laulaa Saha
 2. Tästä se lähtee, Tampere Rock Cityn keikkakalenterin paluu! – Täältä löytyy liveä 5.–11.8.
 3. Tampereella aloittaa 2 150 uutta ekaluokkalaista – koulutyö alkaa yhteensä 18 200 oppilaalla
 4. Poliisi tutkii Toijalan vesiskootterionnettomuutta – epäilee kuljettajia törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, myös vesijetit luovuttanutta epäillään rikoksesta
 5. Sisä-Suomen poliisin tilastot kertovat: huumausainerikollisuuden määrä kasvoi tuntuvasti alkuvuoden aikana
 6. Kolumni: Tampereen tarinaa kerrotaan itse kokemalla – "Särkänniemen hevoset jaloittelevat sopivasti samaan aikaan paikalle ja ihmisiä pulikoi vedessä"
 7. Poliisi vaitonainen miehen epäiltyyn murhaan liittyvistä tutkimuksista Helsingissä – 12 epäiltyä pidätetty: 10 miestä, 2 naista
 8. "Mukavaa kesän jatkoa: elokuu toimii aina" – J. Karjalainen joutui jälleen siirtämään jättikonserttiaan
 9. Hiedanrannan puutarhajuhlat on peruttu – "Emme halua riskeerata kaikkien yhteistä turvallisuutta"
 10. Pirkanmaalla kaahailtiin maanantaina tuntuvia ylinopeuksia: 155 km/h mittarissa Kaukajärvellä, 170 km/h puolestaan Pirkkalassa
 11. Naisia kiusataan netissä ulkonäöstä, miehiä liikunnasta – "Henkilöitynyttä ja raakaa"
 12. Hämeensillan ajoradan kiveystyöt valmistuivat – seuraavaksi tehdään reunat
 13. Ovi käy jalkapallo-Ilveksessä: Yusif Moussa siirtyy Israelin pääsarjaan – "Ulkomaan hankinta on vaikea toteuttaa"
 14. Asuntosijoittajalle entistä paremmat vuokratuotot Tampereella – keskusta jää jälkeen kakkos- ja kolmosalueista
 15. Tänään rapsahti rahaa monen tilille verottajalta – mitä jos et saanutkaan, vaikka piti?

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 2. Koronavuoden Nysse-erikoisuus: talviliikenne alkaa kahtena eri päivänä ja päättyy jo vuodenvaihteessa – Näin bussilinjat muuttuvat, lakkautuksiakin tulossa
 3. Heikki Heinonen selvitti tuulen suunnatkin, kun tuorein vihje Raisa Räisäsen katoamisesta tuli tietoon liittyen Tampereen Hervantajärveen – "Koira haukkui ja veti rantaa kohti..."
 4. "Peruslippumme maksaa 2,99 euroa" – Uusi halpabussifirma aloittaa liikennöinnin Helsingistä Turkuun
 5. Hämeenkadulta kaadetuista lehmuksista tuli hittituote uudessa muodossa – "Myös kotiseuturakkaus, yllätyksellisyys ja ekologisuus puhuttelevat"
 6. Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi pääministeri Sanna Marinin menneen naimisiin jalkapalloilijan kanssa: nyt vanha TPV-valmentaja kertoo, millainen pelimies Markus Räikkönen oli – "Hän oli tärkeä pelaaja"
 7. Rodeon myynti on edennyt loppusuoralle – Finlaysonin tilasta kamppailee kaksi yritystä
 8. Katuruokatori Street Food Fiesta on tulossa Hämeenpuistoon – "Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään"
 9. Ratikka palaa tällä viikolla Hervantaan – Näin jatketaan: syksyllä alkavat tyyppikokeet ja ratikka pääsee asematunneliin saakka
 10. Kangasalan puuhamies Jussi Haavisto tuo nyt olympiasoihdun Tampereelle – mutta miten Brother Christmas liittyy asiaan?
 11. Poliisi pysäytti perjantai-iltana Tampereella henkilöauton, jonka kuljettajaa oli syytä epäillä päihtyneenä ajamisesta – lopulta ratin takaa löytyi mies, jonka kansallisuudesta tai henkilöllisyydestä ei ole mitään käsitystä
 12. Tampereen Seremoniamestari vaihtaa työpaikkaa – Uusi työllistäjä löytyy Hiedanrannasta
 13. Tämä nainen järjestää nyt Tampereelle Tissiflashmobia – "Rinnat eivät ole sukuelimet", huomauttaa Päivi Kokkonen
 14. TPV:n kanssa Suomen-mestaruuden 1990-luvulla voittanut Miika Juntunen sai töitä – yrittää nostaa KPV:ta suosta, rekrytointi sai osakseen valtavan julkisen hämmennyksen
 15. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.