Kuka lähtee Ilveksestä ulkomaille? – Toimitusjohtaja: Seura on hyväksynyt yhden pelaajatarjouksen

Marius Noubissi vaihtoi Tampereelta ja Ilveksestä nopeasti maisemaa Belgiaan, kun tulosta syntyi. Nyt pohditaan, löytyykö kuvassa maalia juhlivan Lauri Ala-Myllymäen pelipaikka kohta myös ulkomaisista sarjoista. Ilves Jalkapallo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Jalkapallon Veikkausliigan vaihtelevasti aloittaneen Ilveksen riveissä saattaa tapahtua muutoksia jo nopeallakin aikataululla. Toimitusjohtaja Tomi Erola kertoo seuran saaneen yhden tarjouksen eräästä pelaajasta, ja seura on tarjouksen osaltaan hyväksynyt. Erola sanoo, että tarjous on tullut ulkomaalaisesta seurasta.

– Yleisellä tasolla voi puhua nimistä sen verran, että (Lauri) Ala-Myllymäkeä on kyselty ja (Naatan) Skyttää on kyselty. Kyselyistä on kuitenkin pitkä matka konkreettisiin sopimustarjouksiin, Erola kuvailee markkinaa.

Toimitusjohtaja ei voi kommentoida sitä, liittyykö konkreettinen sopimustarjous jompaan kumpaan edellämainituista pelaajista.

Erolalla ja seuralla on selkeä visio sen suhteen, mitä tapahtuu siinä vaiheessa kun raha vaihtaa sopimuksen merkiksi omistajaa. Sitten ostetaan hyökkääjä.

– Kyllähän se sitten on Tuco-Noubissi -tyyppinen hyökkääjä, isokokoinen kohdepelaaja hyökkäyksiä päättämään. Koronatilanteen takia markkina on ollut avoimempi kuin yleensä, agentit lähettävät jatkuvasti tarjouksia ja tässä on tällä hetkellä kolmekin potentiaalista vaihtoehtoa olemassa, Erola kuvailee.

Toimitusjohtaja tietää kuitenkin lajin ja maan luomat realiteetit. Kun tulosta syntyy, suomalaisseura ei kauaa pysty taistelemaan ulkomaalaisten joukkueiden kiinnostusta vastaan.

– Noubissi paukutteli meillä aikoinaan maaleja, mutta sitten hänet ostettiin Belgiaan käytännössä väkisin. Se on ymmärrettävää: miehen kuukausipalkka on siellä varmasti kymmenkertainen meihin verrattuna, Erola luonnehtii.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut