Wellnessmalli-kisan tamperelaisfinalisti Salli Leppäkoski: ”Pyrin toiminnallani rohkaisemaan kaikkia seuraamaan unelmiaan”

Tampereelle vuoden vaihteessa Jyväskylästä muuttanut Salli Leppäkoski, 19, kääntää päät Hämeensillalla. Vaalea kaunotar on Wellnessmalli-kilpailun finalisteja.

– Tampereella olen viihtynyt erittäin hyvin. Tykkään siitä, että Tampere on suhteellisen iso kaupunki, mutta kuitenkin on myös luonnon rauhaa lähellä. Tällä hetkellä teen etänä kotona toimistotöitä. Vapaa-aikani kuluu treenaten ja Wellnessmalli-kisan parissa.

Wellnessmalli-kilpailu on hyvinvointikisa, jossa etsitään positiivisen ajattelumaailman omaavaa, valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja esikuva niin nuorille kuin vanhemmillekin. Lisäksi kisassa arvioidaan kuvauksellisuutta, mikä oheisten kuvien perusteella onkin poseeraamaan tottuneelle Leppäkoskelle vahvuus.

– Mietin kyseiseen kisaan osallistumista jo aikaisemmin, mutta rohkeutta hakemiseen löytyi vasta tänä vuonna. Hain kisaan, koska haluan toimia iloisena ja sporttisena esikuvana. Lisäksi keskeisenä kisassa oleva sosiaalisen media on minun intohimoni. Toivon, että pystyn tällä tarinalla ja esiintymiselläni rohkaisemaan myös muita seuraamaan unelmiaan, Leppäkoski kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut