Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myös naisepäilty vangittu Haapalinnan taposta - IS: Vangittuina ovat 35-vuotias äiti ja 16-vuotias poika, joilla on myös yhteistä rikoshistoriaa

Tampereen Haapalinnassa lauantaina tapahtuneesta taposta epäillyt ovat äiti ja poika, joilla on myös yhteistä rikoshistoriaa, kertoo Iltasanomat.

16-vuotias poika vangittiin maanantaina epäiltynä taposta ja tapon yrityksestä. Tiistaina samoista rikosnimikkeistä epäiltynä vangittiinn myös 35-vuotias äiti.

Iltasanomien mukaan poika on saanut aiemmin 40 päivän ehdollisen vankeusrangaistuksen varkauksista, väärien henkilötietojen antamisesta ja vangin karkaamisesta. Äiti on tuomittu huumausaineen käyttörikoksesta ja varkaudesta sekä myös kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen lukuisista näpistyksistä, kulkuneuvon kuljettamisista oikeudetta, lievästä kavalluksesta, lievästä petoksesta, huumausainerikoksesta ja lievästä vahingonteosta.

Äiti ja poika tunkeutuivat yhdessä viime vuoden maaliskuussa asuntoon, josta he anastivat omaisuutta.

Vuonna 1979 syntynyt mies kuoli lauantaiaamuna Haapalinnassa henkirikoksen uhrina. Vuonna 1977 syntynyt mies sai vakavia vammoja.

Edit 7.7. kello 16.20: Päivitetty tieto äidin vangitsemisesta.