Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

”Pysähtyminen teki hyvää” – Kohujulkisuudestakin tunnettu Henna Peltonen viettää tavallista perhearkea Pispalassa

Kesä: Lööppijulkisuudesta tuttu Henna Peltonen viettää tavallista perhearkea Pispalassa.

Tamperelainen juontaja, missiemo, pr-emäntä ja tanssija Henna Peltonen kertoo Tamperelaiselle, että koronapandemia pysäytti hetkeksi keikat ja eri projektit, mutta, että ”pysähtyminen teki vain hyvää”.

– Olen saanut keskittyä kaikista tärkeimpään eli perheeseen. En kaipaa ympärilleni luksusta vaan onnellisuus tulee ihan muista asioista kuin materiasta.

– Nautin esimerkiksi äärettömän paljon luonnossa liikkumisesta. Olemme käyneet nyt paljon retkillä, pakanneet lähes päivittäin eväät mukaan ja nauttineet Suomen upeasta luonnosta. Toivon, että kaikista vastoinkäymisistä huolimatta jokainen on oppinut jotain ajasta. Henkilökohtaisesti toivon, että suorittamiskeskeisyys yhteiskunnassamme vähenisi tämän myötä, lähes koko aikuisikänsä Tampereella asunut Peltonen sanoo.

Kohujulkisuudestakin tunnettu Peltonen on lööppien takana tehnyt arkista työtä, muun muassa keikkaillut tanssiryhmien kanssa, niistä kohta 10 vuotta tunnettujen ysäriartistien taustalla.

Näitä artisteja ovat muun muassa Dr. Alban, Haddaway, Paradisio, Dj Sash ja Culture Beat. Elokuussa keikkailut jatkuvat muun muassa Modern Talking Reloadedin kanssa.

– Kesän festarikeikat, muut tapahtumat, missikisat ja fitness on pitänyt minut kesäisin kiireisenä, mutta tämä kesä on rauhallisempi. Osaankin nyt nauttia siitä. Perheeni ohella minulla on aikaa keskittyä vetämääni missikisaan, joka järjestetään nyt neljättä kertaa. Miss EW -kilpailussa etsitään Suomen luonnollisesti kauneinta missiä, Peltonen sanoo.

Pispalan portaista on tullut yksi suosikkitreenipaikoistani.

EW-kilpailussa kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit, jopa hiusten ja ripsien pidennykset ovat kiellettyjä. EW-kisassa Peltonen pääsee toteuttamaan myös romanttista kaipuutaan vanhaan ja historiaan.

– Joka vuosi olemme järjestäneet finaalin jossakin historiallisessa kartanossa. Tänä vuonna finaali käydään 4. heinäkuuta Rönnin tanssilavalla Orivedellä. Haluan tanssijana kunnioittaa näin lavatanssikulttuuria ja sen historiaa.

Rakkautta historiaan Peltonen, joka on myös liikenainen ja yrittäjä, pääsee toteuttamaan kesällä, kun Matka Hyrkäksen kartanomatkat alkavat.

– Niillä pääsee tutustumaan upeisiin, historiallisiin kohteisiin. Kartanot on huolella valittu ja niiden upeat puitteet takaavat täydellisen loman ja irtioton arjesta.

Peltonen itse toimii matkoilla emäntänä. Peltonen on tunnettu myös bikini fitness -menestyjänä, mutta on vaihtanut EM-voittonsa jälkeen rankat treenit hieman lempeämpiin.

– Liikunta on aina ollut iso osa minua ja arkeani, ja urheilenkin päivittäin. Pispalassa asuvana Pispalan portaista on tullut yksi suosikkitreenipaikoistani.Tampereella lenkkeilymahdollisuudet ovat todella loistavat ja jaankin usein seuraajilleni kuvia ja videoita Tampereen Pispalan harjulta, viisi vuotta Pispalassa asunut Henna Peltonen sanoo.