Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tätä taloa tehdään jo, vaikka tontilla ei näy mitään – Härmälään kohoaa puukerrostalo, jonka kylpyhuonekin tehdään elementtinä tehtaalla

Härmälään on kohoamassa uusi puukerrostalo.

Asunto Oy Tampereen Härmälänsydämen myötä osoitteeseen Tarmonkuja 4 syntyy yhteensä 23 asuntoa.

Talon tilaelementtien rakennustyöt aloitetaan syksyllä tehtaan sisätiloissa ja työmaalla.

Neljäkerroksisesta Härmälänsydämestä löytyy omistusasuntoja 29,5 neliön yksiöistä 64,0 neliön kolmioihin.

Härmälänsydän eroaa perinteisistä, paikalla rakennettavista taloista siinä, että sen tilaelementit rakennetaan sisätiloissa elementtitehtaalla, suojassa sääolosuhteiden vaihteluilta.

Vaikka tontilla ei vielä näy merkkejä asunnoista, niiden valmistelutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Asunnoissa on keittiöitä myöten kaikki valmiina, kun elementit tuodaan tontille, jossa niiden asennustyöt alkavat näkyvästi vasta syksyllä 2020.

– Härmälänsydämen puiset tilaelementit ovat CLT-massiivipuulevyä, eli talossa on massiivipuurunko. Lakean kehittämässä Sydänpuu–konseptissa erityispiirteenä on se, että kylpyhuoneet ovat omia betonisia tilaelementtejään. Niiden ympärille asennetaan asuntojen kuivat tilat puisista tilaelementeistä., Lakean projektipäällikkö Petri Iloviita kertoo tiedotteessa.

Asuntojen muuttopäivä sijoittuu tämän hetken arvion mukaan kesäkuuhun 2021.