Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Iso kiinteistökauppa Kangasalla – Teppo Numminen sijoittaa kuntoutuskeskukseen järven rannalla

Yksityinen sijoittajaryhmä on ostanut Kangasalla sijaitsevan Suomen Reumaliiton kuntoutuskeskuksen.

Kiinteistön ostaneeseen ryhmään kuuluvat entinen NHL-kiekkoilija Teppo Numminen, Jouni Huura, Jori Paatsjoki, Markku Simanainen ja hanketta vetänyt Harri Oesch. Oesch on aiemmin omistanut ja kehittänyt Kangasalla Pikonlinnan aluetta.

Suomen Reumaliitto ry:n aiemmin omistamaan Kiinteistö Oy Reumaharjuun kuuluu 1960-luvulla rakennettu ja myöhemmin useampaan otteeseen laajennettu kuntoutuskeskus.

– Uusi omistustaho pystyy takaamaan hyvät, toimivat ja ajanmukaiset tilat sekä hyödyntämään upeaa ympäristöä monimuotoiselle toiminnalle sekä yhdessä tiloissa jo toimivan yrittäjän kanssa kehittämään palveluja. Reumatautien lääkehoidon kehittyessä vuosikymmenten aikana on laitoskuntoutuksen tarve merkittävästi vähentynyt, mutta sen tarve ei missään tapauksessa ole loppunut kokonaan! toteaa Suomen Reumaliitto ry:n puheenjohtaja Satu Gustafsson tiedotteessa.

Kiinteistö Oy Reumaharju sijaitsee Vesijärven rannalla neljän kilometrin päässä Kangasalan keskustasta. Päärakennuksen tilat remontoidaan remontoimaan seuraavan puolentoista vuoden aikana.Rakennuksessa entuudestaan toimiva yrittäjä voi laajentaa ja kehittää toimintaansa eteenpäin.

– Tämä on hieno asia Ikifit Oy:n kannalta. Ikifit suunnittelee jo kuntoutuksen ja muiden palveluiden kehittämistä entistä monipuolisemmiksi, kertoo Ikifit Oy:n toimitusjohtaja Leena Laranne tiedotteessa.

Tontilla on rakennuskantaa 8500 kerrosneliötä ja 4500 kerrosneliötä käyttämätöntä rakennusoikeutta. Uudet omistajat kertovat kehitettävänsä aluetta palvelemaan kuntoutus-, asumis- ja ravintolatoiminnan tarpeita.