Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen kaupungille lahjoituksena 15 pelastusrengasta

LähiTapiola Pirkanmaa on lahjoittanut 15 pelastusrengasta Naistenlahden venesatama-alueelle ja muihin Tampereen kaupungin valitsemiin kohteisiin.

Pelastusrenkaat luovutettiin Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön palvelualueen rakennuttamisjohtaja Milko Tietäväiselle maanantaina. Ensimmäinen luovutetuista renkaista ripustettiin yhdessä Naistenlahden venesataman viranomaislaituriin. Loput renkaat jäävät odottamaan sataman pelastusrenkaiden vaihtamista tai muiden sopivien kohteiden löytymistä.

–Tänä kesänä monet saattavat kokeilla veneilyä tai mökkeilyä ensimmäistä kertaa. Myös alkukesän helteiset säät ovat houkutelleet vesistöjen äärelle. Lahjoittamalla pelastusrenkaita haluamme osaltamme tehdä suomalaisten kesänvietosta turvallisempaa – myös tänä poikkeuksellisena kesänä, sanoo LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela tiedotteessa.

Viime vuonna LähiTapiola Pirkanmaa lahjoitti pelastusrenkaat Laukontorin, Mustalahden ja Uittotunnelin venelaitureille, Naistenlahden uudelle invalaiturille sekä Kaupinojan saunan uintilaiturille.

Suomessa hukkuu edelleen vuosittain keskimäärin noin 150 ihmistä, mikä on asukaslukuun suhteutettuna huomattavasti enemmän kuin muissa Pohjoismaissa.