Tamperelainen siipiravintoloitsija aikoo tuoda Mike Tysonin Suomeen

Tamperelainen yrittäjä Juha Vuorio tunnetaan paitsi Se on siinä -tv-ohjelman Venla-palkittuna tuottajana ja siipiravintolaketju Hookin omistajana, myös isojen kansainvälisten tähtien Suomeen tuojana.

Vuorion vieraina Suomessa ovat käyneet muun muassa pornotähti, eurokansanedustaja Cicciolina, nyrkkeilylegenda Joe Frasier, pikajuoksija Ben Johnson, mäkihyppääjä Eddie Edwards sekä NHL-tähti Börje Salming. Myös NHL-seura Winnipeg Jetsin pelaajat kävivät maistamassa siipiravintolan tuotteita Suomen-vierailullaan reilu vuosi sitten.

Viimeisin supervieras oli kylässä maaliskuussa, kun NBA-tähti Metta World Peace (nyk. Metta Sandiford-Artest) kävi Tampereella. Hän voitti NBA:n mestaruuden Los Angeles Lakersin paidassa 2009–2010.

Seuraava, todellinen supertähti, jota Vuorio alkaa hankkia Suomeen, liittyy juuri Mettaan. Nimittäin Mettan hyvä ystävä, nyrkkeilyn raskaan sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Mike Tyson.

Tysonin vierailusta oli puhetta Mettan kanssa tämän vierailun aikana ja Vuorion mukaan kutsu Tysonille lähtee heti, kun Yhdysvaltain koronatilanne sen sallii. Urheilulehti spekuloi kesäkuun lopussa ajatuksella, vieläkö 53-vuotias ammattilainen voisi nousta kehään ottelemaan.

Myös Metta saatetaan nähdä uudestaan Suomessa, sillä hän on kiinnostunut perustamaan Hook-tyyppisen ravintolan Los Angelesiin.

Vuoriolla on paljon hyviä tarinoita kansainvälisistä vieraistaan. Hän muun muassa ohjeisti Cicciolinaa olemaan vilauttamatta Se on siinä -tv-ohjelmassa. Vaan pitihän sitä supertähden hieman povea näyttää, kun on juuri siitä kuuluisa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut