Tarjolla striiminä kasariteinihysteriaa ja ysäriradiohuumoria – "Voimme jopa luikauttaa ilmoille jonkin biisinkin"

Huumoritrio Alivaltiosihteeri striimaa esiintymisen ensimmäistä kertaa 30-vuotisella urallaan Live Stream TV:n areenalla Akun Tehtaalla perjantaina kello 20.

Luvassa on suosituimpia sketsejä vuosien varrelta sekä valikoima iskevimpiä palindromeja. Tarjolla on myös palindromien yhteislausuntaa.

– Vaikka tämä ei mikään musiikkikeikka olekaan, niin voimme jopa luikauttaa ilmoille jonkin biisinkin, lupaa Simo Frangén tiedotteessa.

Frangén korostaa, että näillä näkymin perjantain striimiesiintyminen on Alivaltiosihteerin kesän ainoa striimikeikka.

– Kannattaa hankkiutua joukkomittaisesti netin ääreen. Onhan se mahtava kulttuuritapaus, kun kolme miestä esittää huumoria ainutlaatuisen virallisella ja huolellisesti artikuloivalla tyylillään! kehottaa Frangén.

Niin ikään ensimmäisen striimikeikan tekee lauantaina kello 20 Suomen kautta aikain suurimman teinihysterian synnyttänyt Dingo. Live Stream TV:n lavalla Neumannin kanssa nähdään Pepe Laaksonen, Jonttu Virta, Leena Peisa ja Saska Ketonen.

– Keikkaan pitää valmistautua ja sitä varten pitää treenata. Eivät ne livestream-keikat ole mitään perus-live-keikkojen toisintoja, vaikka moni niin kuvittelee, Neumann kuittaa tapahtuman tiedotteessa.

Keikat ovat kaikille avoimia. Striimin aikana myynnissä on vapaaehtoisia kannatuslippuja ja merchandise-tuotteita. Keikoille myydään rajoitettu määrä paikan päälle oikeuttavia pääsylippuja. Live Stream TV -lähetyksiä voi katsoa ja ostoksia tehdä osoitteessa www.livestreamtv.fi

Live Stream TV:tä tuottavat Akun Tehdas ja ProPromotion Oy yhteistyössä Liveton kanssa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut