Hakametsä-kilpailu alkaa: haussa sekä toimintakonsepti että sen toteuttaja – "Jäähallin kehittäminen on osa konseptisuunnitelmaa"

Tampereen kaupunki hakee konsepti- ja toteutuskilpailulla kumppania Hakametsän urheilualueen kehittämiseksi.

Kilpailu on käynnissä Buildercom-palvelussa 2. marraskuuta saakka.

Kilpailutyö on Hakametsän urheilualueen kokonaisvaltainen konseptisuunnitelma, joka täyttää kaupungin asettamat liikuntaverkkovaatimukset ja on Hakametsä Sport Campus -hankkeen vision mukainen. Hakametsän ykköshallin eli Tampereen jäähallin kehittäminen on osa konseptisuunnitelmaa. Kumppani vastaa myös alueen toteuttamisesta.

Hakametsän urheilualueen arvioitu rakennusoikeus on noin noin 40 000 kerrosneliötä muulle rakentamiselle ja 30 000 kerrosneliötä asuinrakentamiselle. Rakentaminen on tavoite aloittaa vuoden 2022 aikana.

Kilpailuun voivat osallistua riittävät taloudelliset ja toiminnalliset edellytykset täyttävät yritykset ja yritysryhmittymät. Asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi kilpailijoiden odotetaan muodostavan monialaisia asiantuntijaryhmiä. Kilpailuohjelman laatimisessa on otettu huomioon keväällä 2020 järjestetyssä markkinavuoropuhelussa saadut vastaukset.

Hakametsä Sport Campus on nykyaikainen liikunnan ja urheilun keskittymä, joka tarjoaa monipuoliset puitteet liikunnan harrastajille, urheiluseuroille ja -järjestöille, huippu-urheilijoille, liikuntaliiketoiminnalle sekä tutkimus- ja kehitystyölle.

Hakametsän urheilualueelle luotu visio yhdistää liikunnan, urheilun, toimitilat, liiketilat ja asumisen synergiseksi kokonaisuudeksi. Visio on muodostettu yhdessä liikunta- ja urheilujärjestöjen ja yhdistysten kanssa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut