Näin ratikan katutyöt etenevät kohti valmista – Piikkausvasara paukkuu Itsenäisyydenkadun yössä ensi viikolla

Pirkankadulla, Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla tehdään kesäkuun lopusta alkaen raitiotietöiden valmistumiseen liittyviä loppuasfaltointeja. Raitiotieallianssi
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Pirkankadulla, Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla tehdään kesäkuun lopusta alkaen raitiotietöiden valmistumiseen liittyviä loppuasfaltointeja.

Asfaltointeja tehdään ensin Pirkankadulla ja niitä valmistellaan kansistojen piikkauksilla ja ensi viikolla jyrsimällä nykyisiä asfalttipintoja öisin kello 21.00–6.00 välisenä aikana.

Varsinaiset asfaltointityöt tehdään viikolla 29 pääasiassa yöaikaan. Jyrsintöjen ja varsinkin asfaltointien aikana Pirkankadun liikenteessä on poikkeuksia ja bussiliikennettä joudutaan ohjaamaan kiertoreiteille.

Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla asfaltoinnin valmistelut käynnistyvät ensi viikolla, jolloin tehdään kaivojen kansistojen piikkauksia yöaikaan tiistain ja perjantain välisinä öinä 30.6.-3.7. kello 20-06. Tällöin Itsenäisyydenkadun etelänpuoleinen ajokaista joudutaan sulkemaan töiden ajaksi.

Viikolla 29 tehdään nykyisten asfalttipintojen jyrsintää yötöinä enimmillään neljän yön ajan klo 20-06 välisenä aikana.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut