Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamhockeylle koronasta huolimatta kahdeksas perättäinen voitollinen vuosi – "Liigan alku lokakuussa sopii meille mainiosti"

Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy saavutti 30. huhtikuuta päättyneellä tilikaudella positiivisen 14 085 euron tuloksen huolimatta koronaviruksen aiheuttamista tulonmenetyksistä.

Kahdeksan perättäisen voitollisen tilikauden aikana on tulosta kertynyt yhteensä yli 2,8 miljoonaa euroa.

Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.5.2019–30.4.2020 oli 8,55 miljoonaa euroa eli noin 0,5 miljoonaa euroa edellisvuotta pienempi.

Edellisessä tilinpäätöksessä liikevoittoa oli lähes 580 000 euroa. Liikevaihdon ja tuloksen lasku edelliskaudesta johtuu koronaviruksen vuoksi saamatta jääneistä tuloista. Yhtiö ei pelien keskeytyessä myöskään pystynyt hyödyntämään merkittäviä investointeja, jotka se teki erinomaisissa asemissa olleen Tapparan joukkueen vahvistamiseksi playoffsia ajatellen.

– Olen kiitollinen henkilöstölle ja koko yhteisölle siitä, että kauden ennenaikaisesta päättymisestä huolimatta saavutimme jälleen voitollisen tuloksen emmekä joutuneet syömään pääomia. Näin olemme strategiamme mukaisesti pystyneet rakentamaan myös alkavalle kaudelle hyvän ja mielenkiintoisen joukkueen, jolla on mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta, toimitusjohtaja Mika Aro kiittää tamhockeyn tiedotteessa.

Tilikauden päättymisen jälkeen on järjestetty suunnattu osakeanti Aleksander Barkoville, Poju Zabludowiczille ja toimitusjohtaja Arolle. Annin tarkoituksena on turvata investoinnit, joita vaaditaan Tapparan siirtyessä uudelle areenalle. Tapparan henkilöstönsä kanssa sopima tilapäinen palkanalennus ja Business Finlandilta saatu tuki kohdistuvat toukokuussa 2020 alkaneelle tilikaudelle, eivätkä ole mukana 30.4.2020 tilinpäätöksessä

– Odotamme innokkain mielin alkavaa kautta. Olemme tehneet lujasti töitä niin joukkueessa kuin toimistolla. Joukkueella on ensimmäistä kertaa vuosiin kunnolla aikaa kesäharjoitteluun ja palautumiseen, normaalistihan on pelattu pitkälle kevääseen. Liigan alku lokakuussa sopii meille mainiosti ja meillä on nyt hyvää aikaa panostaa kausikortti ja kumppanimyyntiin sekä pre-season otteluihin, Aro jatkaa.

Tapparan kausi käynnistyy 7. elokuuta Pitsiturnauksella Raumalla.