Asematunneliin asfaltoidaan uutta jalankulku- ja pyöräreittiä ja tehdään taidetta – Valmista vielä tänä kesänä

Itsenäisyydenkadulla tehdään ensi viikolla asfaltointia rautatien alittavassa tunnelissa kadun eteläpuolella, jalankulku- ja pyöräilyväylän alueella. Raitiotieallianssi
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Itsenäisyydenkadulla tehdään ensi viikolla asfaltointia rautatien alittavassa tunnelissa kadun eteläpuolella, jalankulku- ja pyöräilyväylän alueella. Työmaa-alue ja tunnelin eteläinen puoli on suljettu, mutta asfaltointia varten työkoneita liikkuu rautatieaseman edustalla asema-aukiolla. Koneiden liikkumista alueella varmistetaan työmaan toimesta.

Rautatien alittavassa tunnelissa on rakennettu uutta jalankulku- ja pyöräilyväylää sekä asennettu raitiotien ajojohtimet suojakatokseen. Lisäksi tunnelin seinälle tehdään parhaillaan myös taideteosta Ratikan taide -hankkeen toimesta.

Tunneli avataan jalankulkijoille ja pyöräilijöille myöhemmin kesällä, kun vihertyöt kulkuväylän ja rautatieaseman välisellä osuudella valmistuvat.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut