Aleksander Barkov Tapparan omistajaksi – Florida-kapteeni nousee suoraan Tamhockeyn kolmanneksi suurimmaksi osakkaaksi, myös Poju Zabludowicz ostaa lisää Tapparaa

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov lähtee pääomasijoituksella Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n osakkaaksi.

Tamhockey tiedotti asiasta tänään.

Sijoituksen seurauksena Barkovista tulee Tapparan kolmanneksi suurin osakas.

Aleksander Barkov aloitti jääkiekkoilun Tapparassa neljävuotiaana käyden läpi Tapparan junioripolun toisen polven jääkiekkoilijana. Hän teki ammattilaisdebyyttinsä Tapparan paidassa 1.10.2011.

– Olen kiitollinen, että Tamhockeyn hallitus halusi minut osaksi Tapparan tulevaisuutta. Minulla on ikuisesti kirveenmuotoinen sydän. Myös isäni uran huippuhetket olivat Tapparassa ja lapsena unelmoin saavuttavani joskus samanlaista menestystä kuin hän. Tapparan valmentajat, lääkintä- ja huoltojoukot, johto ja muu henkilökunta ovat mahdollistaneet tähänastisen urani. Haluan tästä eteenpäin jakaa kokemuksiani ammattilaisjääkiekosta seuralle, joka on niin rakas meille kaikille Tapparan faneille sekä Tampereella että muualla maailmassa, Barkov toteaa Tamhockeyn tiedotteessa.

– Aleksander Barkovilla on jo seitsemän vuoden kokemus NHL:stä, maailman suurimmasta jääkiekkoliiketoiminnasta. Ammattiurheilua ei voi toteuttaa menestyksellisesti, ellei seuralla ole syvällistä ja korkeatasoista jääkiekko-osaamista. Barkov on lisäksi osoittanut mielenkiintoa jakaa kokemuksiaan ja verkostoaan Tapparan tulevan liiketoiminnan kehittämiseen, kertoo Tamhockeyn hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä tiedotteessa.

– Otin vastaan tämän hienon uutisen ylpeydellä, mutta samanaikaisesti nöyrällä mielellä. Aleksander Barkovin sijoitus on taloudellisesti merkittävä meille ja turvaa osaltaan investoinnit, joita tarvitsemme, kun siirrymme uudelle kotiareenallemme Uros Livelle, sanoo Tamhockeyn toimitusjohtaja Mika Aro tiedotteessa

Toimitusjohtaja Mika Arosta on myös samanaikaisesti tullut Tamhockey Oy:n osakas. Myös Poju Zabludowicz on merkinnyt uusia Tamhockey Oy:n osakkeita ja hän jatkaa yhtiön suurimpana osakkaana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut