Ideaparkin sisähuvipuisto avaa sittenkin – Ideapark ostaa laitteet ja alkaa pyörittää Zones Ideaparkia

Ideaparkin sisähuvipuisto avaa ovensa sittenkin.

Koy Ideapark Ab on ostanut Tampereen Särkänniemi Oy:n tytäryhtiöltä FunZones Oy:ltä Ideaparkissa sijaitsevan sisähuvipuiston laitteiston ja irtaimiston sekä käyttöoikeuden Zones-tuotenimeen.

FunZones Oy:stä 66 prosenttia omistanut Tampereen Särkänniemi Oy kertoi aiemmin tällä viikolla vetäytyvänsä Ideaparkista.

Zones Ideapark avaa ovensa Ideaparkin nimissä poikkeuksellisen kevään jäljiltä keskiviikkona 1. heinäkuuta.

– Ideapark on erittäin innoissaan tästä uudesta avauksesta ja alueen tulevaisuuden suunnitelmista. Elämyksellisyys ja viihtyminen ovat avainasemassa Ideaparkissa, joten on ensiarvoisen tärkeää, että Zones saadaan jälleen auki mahdollisimman pian vielä tähän kesäsesonkiin, iloitsee Lempäälän Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola tiedotteessa.

Ideaparkin mukaan hinnoittelua tullaan heti alussa yksinkertaistamaan ja alueelle tehdään toimia, joilla varmistetaan riittävät turvavälit ja hygieniataso tänä poikkeuksellisena aikana. Alkuvaiheessa alueen laitekanta säilyy nykyisellään.

Uuden omistajan mukaan tulevan vuoden sisään viihdekeskus tulee kehittymään merkittävästi. Alueelle tuodaan uusia aktiviteetteja, joistakin vanhoista luovutaan, alueella tehdään uudelleen sijoittelua ja palvelukonseptia kehitetään edelleen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut