Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tämä striimikeikka ei ole enää vain striimikeikka – Aku tehtaalle Peer Güntin takapenkille pääsee 30 katsojaa

Ylöjärvellä Aku tehtaalla kuvattavalla Live Stream TV:llä on edessä raskaan rockin viikonloppu. Perjantaina esiintyy Peer Günt ja lauantaina Kotiteollisuus.

Kyseessä ei ole pelkästään striimikeikka, sillä paikan päälle otetaan 30 katsojaa.

Varsinkin 1980-luvulla kovassa maineessa ollut hard Rock -yhtye Peer Günt nousee Live Stream TV:n estradille perjantaina kello 20.00.

Peer Güntin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Backseat” ja ”I Don't Wanna Be a Rock 'n' Roll Star”, sekä ”Bad Boys Are Here”, ”Bartender”, ”Losing My Mind” ja ”Liquor And Drugs”.

Yhtye tuli aikanaan tunnetuksi kovasta keikkatahdistaan; yhtye soitti huippuvuosinaan yli 150 keikkaa vuodessa. Syksyllä 2016 Peer Günt juhli 40-vuotista taivaltaan kattavalla klubikiertueella ympäri Suomen. Nykyään Peer Günt keikkailee kausiluontoisesti keskittyen enimmäkseen festivaalien ja isoimpien rock-klubien kiertämiseen.

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus soittaa Live Stream TV -keikkansa lauantaina klo 20.00.

Yhtye on yksi suomalaisen raskaan rockin arvostetuimmista. Se voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto.

Suurimmista hiteistä mainittakoon muun muassa "Rakastaa/ei rakasta", "Helvetistä itään" ja "Minä olen". Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Hynynen on myös tunnettu kirjailija.

Lähetyksiin pääsee mukaan osoitteessa www.livestreamtv.fi

Keikat ovat kaikille avoimia. Katsojalla on kuitenkin mahdollisuus tukea ja olla mahdollistamassa keikkaa vapaaehtoisella lippumaksulla. Keikan aikana alustalla on myynnissä myös artistien fanituotteita.