Tampere myy 1 miljoonalla rakennusyhtiölle oikeuden sorakuoppaan Ylöjärvellä – Aikaa 4,5 vuotta ja sitten Ylöjärvi saa alueen

Tampere myy 1 miljoonalla eurolla omistamansa Työläjärven maa-aineksen otto-oikeuden Ylöjärveltä lähellä Hämeenkyrön rajaa.

Maa-aineksia kahden kiinteistön alueella on jäljellä yhteensä noin 265 000 kuutiota, joille kaupunki etsi ostajaa tarjouskaupalla.

Määräaikaan mennessä saatiin neljä tarjousta. Tampereen kaupungin asunto- ja kiinteistölautakunta päätti, että maa-ainesten otto-oikeus myydään 1 miljoonalla eurolla Peab Industri Oy:lle.

Ylöjärven puolella sijaitsevilla kiinteistöillä on voimassa maa-ainesten ottolupa 31.12.2024 asti. Tampereen ja Ylöjärven kaupungin välillä on vuonna 1983 tehty luovutussopimus, jonka perusteella Tampere myy kiinteistöt Ylöjärvelle maa-ainesten otto-oikeuden päätyttyä.

Peab Industri Oy vastaa kaikista lupavelvoitteista ja maisemointivelvoitteista kaupan jälkeen. Alueilla ei ole kiinteitä rakennelmia eikä rakennuksia. Puusto ei siirry kaupassa, vaan se kuuluu kaupungille, joka vastaa puuston poistamisesta otto-alueelta sovitussa aikataulussa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut