Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jatkoaika: Katiska-oikeudenkäynnissä syytetyn Niko Ranta-ahon isä jää pois Ilveksen hallituksesta – "Eihän sitä voi kieltää, etteikö olisi tullut kysymyksiä..."

Jääkiekkoon erikoistunut Jatkoaika-verkkosivusto uutisoi Esa Ranta-ahon jäävän pois Ilveksen taustayhtiön Ilves Hockeyn hallituksesta.

Ranta-ahon poika Niko Ranta-aho on toinen pääsyytetty Suomen historian suurimmassa, niin sanotussa Katiska-huumerikosoikeudenkäynnissä. Niko Ranta-aholle vaaditaan 13 vuoden vankeusrangaistusta.

Toinen syytetty on puolestaan Esa Ranta-ahon tytär, jota syytetään rahanpesusta.

Ilveksen puheenjohtaja Jyrki Seppä kertoo Jatkoajan haastattelussa, että ratkaisu on Esa Ranta-ahon oma.

– Totesimme Ranta-ahon kanssa yhdessä, että vaikka Ilves Hockey on ammattilaisurheilua, olemme kuitenkin kytköksissä myös esimerkiksi lapsiin ja junioreihin. Korostan, että Esa ei ole ollut itse millään tavalla mukana siinä lakiprosessissa vastaajan osalta. Mutta eihän sitä voi kieltää, etteikö Ilvekselle olisi tulevaisuudessa väistämättä tullut kysymyksiä Esan roolista. Tai niiden määrä olisi saattanut lisääntyä, Seppä avaa ratkaisua Jatkoaika-verkkosivustolle.