Teivon raviradalla järjestetään neljäpäiväinen drive in -festivaali – Jokaiseen konserttiin myydään 700 autopaikkaa

Kaija Koo on yksi Teivon drive in -tapahtuman esiintyjistä. Venla Tirkkonen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Teivon ravirata Ylöjärvellä muuttuu 1.-4. heinäkuuta drive in -festivaalin tapahtumapaikaksi. Festivaalissa esiintyvät Kaija Koo, Popeda, Gasellit sekä Esa Pulliainen w/ Mr Breathless ja Masa Saloranta Trio.

Jokaiseen konserttiin on myynnissä 700 autopaikkaa. Tapahtumasta rakennetaan festivaaliluokan elämys, alueella on isot screenit, festarikokoluokan lava ja valaisu sekä ennakkoon tilattavaissa olevat että paikan päältä suoraan autoon ostettavissa olevat ravintolapalvelut.

Ikärajattoman festarin tuottavat Teivoon yhteistyössä Tampere-talo Oy:n Tampere Live -promoottoritiimi sekä Akun Tehdas. Lipunmyynti alkaa maanantaina 22.6. Tiketissä.

– Tampereen talousalue on poikkeuksellisen vahva tapahtumissa. Tampereen kaupungin johto toivoo turvallisia ja vastuullisia tapahtumia myös tänä aikana, ja nyt me toteutamme juuri sen. Tampere-talon strategian mukaisesti olemme jo vuoden ajan tuottaneet yleisötapahtumia myös talon ulkopuolella. Alkuvuodesta tuotimme SuomiLOVE-päätöskonsertin Hartwall Arenalla, joten nyt toteutuva drive in -festivaali yhdessä Akun Tehtaan kanssa on luonteva jatko tällaisena aikana, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Drive in -konsertit tuotetaan aluehallintoviranomaisten tarkentuneiden ohjeiden mukaisesti. Autot sijoitetaan riittävin turvavälein raviradan keskelle. Tapahtuma-alueelle saapuminen jalkaisin on kielletty. Autoista poistuminen on sallittu vain wc-tiloihin turvaetäisyyksiä ja järjestyksenvalvonnan ohjeita tarkkaan noudattaen.

Päiväkohtaiset konserttiliput on hinnoiteltu autokunnittain. Liput maksavat 110 euroa henkilöautosta ja 130 euroa tila-autosta. Vip-liput eturivissä maksavat 290 euroa.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 22.6. kello 9 Tiketissä.

Ohjelma:

• Ke 1.7. Esa Pulliainen w/ Mr Breathless sekä Masa Saloranta Trio

• To 2.7. Popeda

• Pe 3.7. Gasellit

• La 4.7. Kaija Koo

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut