Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hiedanrannan tulevaisuudesta järjestetään juhannuksen jälkeen yleisötilaisuus – Etänä

Hiedanrannan tulevan kaupunginosan maankäytön yleissuunnitelma hyväksyttiin Tampereen kaupunginhallituksessa 8. kesäkuuta jatkosuunnittelun lähtökohdaksi.

Suunnitelmia esitellään etäyleisötilaisuudessa keskiviikkona 24. kesäkuuta kello 16–18 välisenä aikana, Tampereen kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Yleisötilaisuuteen voi osallistua internet-selaimella, Teams-työpöytäsovelluksella tai Teams-mobiilisovelluksella. Sujuvimmin osallistuminen onnistuu tietokoneella. Osallistumista tilaisuuteen voi käydä testaamassa ennen tilaisuutta tapahtumalinkistä, jotta varsinaisessa yleisötilaisuudessa laitteet toimivat mahdollisimman sujuvasti.

– Tällaiset etäyleisötilaisuudet ovat vielä uusia sekä osallistujille että järjestäjille, mutta tähän mennessä järjestetyistä tilaisuuksista on saatu hyvää palautetta, kertoo vuorovaikutussuunnittelija Eliisa Haanpää kaupunkiympäristön kehittämisestä.

Tilaisuudessa esitellään yleissuunnitemaa sekä sen liikenneverkkoa ja muuan muassa alueen läpi suunnitteltua raitiotietä. Myös viherverkkoa, kunnallistekniikan yleissuunnitelmaa, erilaisia selvityksiä ja suunnitelman vaikutusten arviointia esitellään sekä käydään läpi suunnittelun seuraavat vaiheet.

– Etäyleisötilaisuuteen on mahdollista osallistua esimerkiksi kotisohvalta, puistossa istuen tai mökiltä käsin. Verkossa järjestettyjen tilaisuuksien etuna on joustavuus, kun mukaan linjoille pääsee itselle sopivasta paikasta, Eliisa Haanpää jatkaa.

Ohjelmassa on myös Hiedanrannan kehitysyhtiön esittäytyminen. Hiedanrannan suunnittelusta voi kysellä kirjallisesti tilaisuuden loppupuolella. Kesän aikana voi lisäksi poiketa lisäksi katsomassa Hiedanrannan pienoismallia Galleria Nottbeckin lasien takaa Finlaysonin alueella.