Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kaatavatko mahdolliset miljoonatappiot Särkänniemen suuret kehityssuunnitelmat? – ”Kun raha loppuu, ajattelu alkaa”

Toimitusjohtaja Miikka Seppälän mukaan koronan aiheuttamilla mahdollisilla miljoonatappioilla ei ole suoria vaikutuksia Särkänniemen suuriin tulevaisuuden suunnitelmiin ja investointeihin. Suunnitelmia on jo tehty muuttuneen taloustilanteenkin pohjalta.

– Jos miinus olisi kymmenen miljoonaa, niin se varmasti vaikuttaisi jollain tavalla. Me voimme löytää uusia keinoja, jotka voivat jopa vauhdittaa kehitystä. Vanhan kansanviisauden mukaan, kun raha loppuu, niin ajattelu alkaa, heittää Seppälä.

Tämän kesän henkilökunnan väistötilana toimivan vanhan delfinaarion uudesta käytöstä ei ole Seppälän mukaan uutisoitavaa. Uudessa käytössä se voi olla optimistisimman arvion mukaan ensi vuoden aikana. Särkänniemi on suunnitellut muun muassa sisätiloissa olevan virtuaalisen Explore Parkin perustamista.

– Tulevaisuuden suunnitelmia on jo mietitty. Tavoitteena on se, että Särkänniemi ei tule tästä ulos kädettömänä koronaveteraanina.

Asemamakaavamuutoksessa Särkänniemen ja Mustanlahden alueelle on kaavailtu muun muassa kylpylähotellia, järviluontokeskusta ja köysirataa.

Lue lisää Särkänniemen kesästä keskiviikon Tamperelaisen kesälehdestä.