Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kommentointi Terese Johaugista oli liikaa: sitten avovaimo löi hedelmäveitsellä poskeen – IS: Nyt vaimolle vaaditaan tuomiota murhasta

Tamperelainen uutisoi huhtikuussa henkirikoksesta, joka selvisi poliisille pääsiäisenä. Tuolloin poliisi löysi kuolleen miehen Ylöjärven Kurussa sijainneesta asunnosta.

Päivää myöhemmin otettiin kiinni miehen asuinkumppani, vuonna 1971 syntynyt nainen todennäköisin syin epäiltynä vuonna 1956 syntyneen miehen murhasta. Kävi ilmi, että ruumis oli ollut asunnossa jopa viikkojen ajan. Nainen otettiin kiinni lopulta Nokialta.

Ilta-Sanomien mukaan parin suhde oli ollut aiemminkin myrskyisä. Pirkanmaan käräjäoikeudessa käsitellään keskiviikkona ja torstaina murhasyytettä, mutta mukana kokonaisuudessa on myös törkeä pahoinpitely.

Syytteen mukaan nainen oli lyönyt miestään viime vuoden maaliskuussa erikoisten tapahtumien jälkeen.

Mies kertoi esitutkinnassa sanoneensa norjalaisen Terese Johaugin olevan maailman paras hiihtäjä. Tämän jälkeen miehen mukaan nainen oli riehaantunut siinä määrin, että oli lopulta lyönyt miestä hedelmäveitsellä poskeen ja reiteen.