Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Puistokonsertteja nähdään tänäkin kesänä Tampereella – Esiintyjäksi haki jopa 225 ryhmää

Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämät puistokonsertit soivat tänäkin kesänä. Esiintyjäksi haki jopa 225 ryhmää ja heistä valittiin noin 130 tuomaan musiikkia ja tanssia kaupungin pihoille ja puistoihin.

Musiikki ja tanssi täyttävät muun muassa Laikunlavan, Haiharan, Näsinpuiston sekä Lielahden kartanoalueen Hiedanrannassa. Konsertteja toteutetaan myös striimattuna. Sekä yleisö että esiintyjät voivat tulla turvallisin mielin nauttimaan konserteista, sillä koronaan liittyvien ohjeistusten täyttämisestä pidetään huoli.

Puistokonserttien lisäksi Laikunlavalla järjestetään tanssiesityksiä, joiden jälkeen yleisö voi nauttia tanssin rytmeistä ja yhteishengestä Tampereen salsayhdistys Azúcarin johdolla. Perinteisiin kuoro- ja lauluiltoihin voi tänä vuonna osallistua turvallisesti omalta kotisohvalta.

Yhteislaulut raikaavat kuoroesitysten saattelemana Tampereen kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla. Osa konserteista pidetään asumisyksiköiden pihoilla.

Koko kesän ohjelma ja lisätietoa esiintyjistä löytyy Puistokonserttien uudelta verkkosivulta.