Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jalkapallo-Ilveksen kokoonpano saattaa elää vielä rajustikin – Yle: "Voi lähteä vielä nollasta kolmeen pelaajaa ulkomaille"

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo Yle Urheilun haastattelussa, että joukkueen kokoonpano saattaa lähiaikoina elää paljonkin. Wissin mukaan joukkueesta "voi lähteä vielä nollasta kolmeen pelaajaa ulkomaille".

– Yksi tarjous tuli jo ja näyttää siltä, että se varmaan menee läpikin.

– Jos saamme muutaman pelaajan myytyä, niin ehkä meille tulee muutama nuori ja vähän kokeneempikin sisään. Katsotaan, Wiss sanoo Yle Urheilulle.

Viime kausina eniten keskustelua on herättänyt kymppipaikan pelaajan Lauri Ala-Myllymäen tilanne. Kyselyitäkin on tullut, mutta asiat eivät ole edenneet minkään seuran kanssa vielä pelaajasopimukseen saakka. Ala-Myllymäen vapaapotkutekniikka herätti viime kaudella suurta ihastusta ja sillä myös syntyi maaleja hyvällä prosentilla.

Toinen potentiaalinen siirtyjä voisi olla nuori Naatan Skyttä, joka teki viime vuonna näyttävän sisääntulon Veikkausliiga-pelaamisen maailmaan. Skyttä on pienikokoinen, nopea ja myös hyvällä potkutekniikalla varustettu hyökkäävä keskikenttäpelaaja.

– Olemme Veikkausliigan mittapuulla melko pienen budjetin joukkue, mutta onneksi meillä on vahva juniorituotanto. Meidän täytyy hyödyntää heidän vahvoja erityisominaisuuksiaan, Wiss sanoo Yle Urheilulle.