Juhannuksen jälkeen pääsee sisäleikkipuistoon Tampereellakin – Leo's Leikkimaat avaavat ovensa koko maassa

Leo's Leikkimaa -ketju avaa ovensa Suomessa heti juhannuksen jälkeen, maanantaina 22. kesäkuuta.

Koronarajoitukset näkyvät toiminnassa: suurin muutos aiempaan on se, että leikkimaiden kävijämäärää rajoitetaan uuden varausjärjestelmän avulla.

− Oli itsestään selvää, että suljimme leikkimaat, koska asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kevään aikana olemme käyneet läpi kaikki toimintatapamme ja pohtineet, mitä muutoksia meidän on tehtävä, jotta voimme avata leikkimaat turvallisesti sekä kaikkia sääntöjä ja suosituksia noudattaen, sanoo toimitusjohtaja Joakim Gunler konsernin tiedotteessa.

Suomessa Leo's Leikkimaat sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Kempeleessä, Lahdessa, Porissa, Tampereella ja Turussa.

Uusi varausjärjestelmä otetaan käyttöön kaikissa Leo’s Leikkimaan toimintamaissa. Asiakas varaa järjestelmässä vierailuaikansa etukäteen, ja näin samanaikaisten kävijöiden määrä voidaan pitää turvallisena ja suositusten mukaisena.

– Ruuhkat ovat pienin ongelmamme, kunhan vain toimimme suunnitelmallisesti. Leikkimaat ovat pinta-alaltaan suuria, ja niissä on kaikkialla aina tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Ennakkovarausten avulla voimme suunnitella toimintaamme, mikä auttaa henkilöstöä valvomaan tilannetta paikan päällä. Myös vanhempien on näin helpompi suunnitella käynti leikkimaassa. Monet ovat esittäneet tämäntyyppisiä toiveita jo aiemmin, kertoo Gunler.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut