Nuorempi kiekkoileva Karalahti muistelee Ville Niemiseltä saatua tulisieluista palautetta – MTV3: "Hän repi kypärää minun päästäni..."

Instagramin perusteella viikonvaihteessa Vaasan kautta Ruotsiin ja Örnsköldsvikiin matkustanut Ville Nieminen tunnetaan tulisieluisena kiekkomiehenä. Ominaisuus on määritellyt Niemistä niin pelaajana kuin valmentajanakin.

Asiaa muistelee MTV3:n haastattelussa Karalahden kiekkomiehistä nuorempi, Keni Karalahti. Keni Karalahti nousi alasarjoista Mestiksen kautta liigapuolustajaksi: ensin mies pelasi Keuruulla Mestistä Niemisen valmennuksessa. Paikka joukkueessa irtosi koesopimuksen kautta.

Sitten matka jatkui Niemisen perässä Jukureihin ja sitten Pelicansiin. Pelicansissa lupaavasti alkanut lento osoitti hiipumisen merkkejä: peliaikaa ei siunaantunut juurikaan, ja matka jatkui liigakaukaloiden ulkopuolelle.

Karalahti muistelee yhtä kokemusta MTV3:n haastattelussa. Tuolloin Karalahti ei saanut yhdessä vaihdossa purettua kiekkoa omalta puolustusalueelta millään useista yrityksistä huolimatta.

Niemisen palaute oli vaihdon päätteeksi suoraviivainen.

– Kun menin vaihtoon, "Nemo" oli vihaisena. Hyvä, ettei hän hakannut minua siihen paikkaan. Hän repi kypärää minun päästäni ja sanoi, että "v***u mä laitan tuon sun s******n pleksin sellaiseen kuntoon, että sinun ei enää ikinä tarvitse koskea siihen", Karalahti muistelee haastattelussa enemmän huvittuneena kuin pahoillaan tilanteesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut