Pariskunta sai pitkät tuomiot Tampereella alaikäiseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta: miehelle yli seitsemän vuoden tuomio, naiselle yli neljä vuotta vankeutta

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1992 syntyneen James Ruben Hughesin seitsemäksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen useista rikoksista: muun muassa törkeästä lapsenraiskauksesta, salakatselusta, huumausainerikoksesta sekä seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta henkilöltä.

Hughesin puolison tuomio on neljä vuotta ja kaksi kuukautta ehdotonta vankeutta muun muassa salakatselusta sekä avunannosta törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Tapahtumat ajoittuvat helmikuuhun 2020. Hughes on ollut etukäteen yhteydessä alle 15-vuotiaaseen tyttöön, ja kertonut viesteissä haluavansa seksiä. Vastineeksi hän on tarjonnut alkoholia, lääkkeitä ja rahaa.

Ensimmäinen tapaaminen on ollut tamperelaisessa hotellissa helmikuussa 2020, jossa mies on käyttänyt tyttöä hyväksi. Huoneessa uhri on ollut tuomiolauselman mukaan lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksesta niin huonossa kunnossa, että on mennyt hetkeksi aikaa tajuttomuustilaan.

Tapaaminen ei ole jäänyt ainoaksi, vaan he ovat tavanneet noin viikkoa myöhemmin toisessa tamperelaishotellissa. Siellä tapahtumat ovat edenneet samaan tapaan kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tuolloin mies on tarjonnut uhrille seksistä vastineeksi muun muassa kannabissuklaata.

Hughesin puoliso on tuomiolauselman mukaan avustanut teoissa. Hän on muun muassa auttanut hotellihuoneiden hankinnassa, asentanut miehensä puhelimeen kameran ja seurannut etäyhteyden avustuksella huoneen tapahtumia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut