Tampereen festarikesän etäavaus keräsi yli 100 000 katsojaa ympäri maailman – Keikat voi katsoa netistä vielä viikon

Etäfestarissa kuultiin muun muassa Stam1naa.
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tänä viikonloppuna Tampereen Tullikamarin lavoilta ja Oulun 45 Specialista striimattu Stayin’ Alive Festival saavutti vahvan kansainvälisen huomion.

IP-osoitteiden perusteella tapahtumaa seurattiin kaikkialla maailmassa.

Yhteensä tapahtuma keräsi verkkosivuston ja Facebookin kautta yli 100 000 osallistumista, mikä kertoo, että katsojia oli luultavimmin paljon oheista lukua enemmän.

Koko Stayin’ Alive Festivalin ohjelma on nähtävissä StayAlive.fi-osoitteen kautta seuraavat 7 päivää. Kunkin esiintyjän setti on valittavissa suoraan sivustolta, joten jokainen pääsee oman suosikkinsa pariin helposti ja nopeasti. Palvelu avautuu sunnuntaina 14. kesäkuuta kello 02.00 aamulla.

Myös tapahtuman tukiliput pysyvät myynnissä saman ajan ja myös ne on hankittavissa festivaalin verkkosivuston kautta.

Stayin’ Alive Festival esinntyivät muun muassa Popeda, Apocalyptica, Vesterinen Yhtyeineen, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Stam1na ja Terveet Kädet.

Esiintyjien, 45 Specialin ja Tullikamarin lisäksi festivaalin mahdollistivat Tampereen ja Oulun kaupungit, Saha Prod, Livepaletti, Soundon, Colossal Order, Creative Crue, Profilight, Base Solutions ja GEST.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut