Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere elävöityy ensi viikolla – Puustileipuri lähtee liikenteeseen Kahvilapyörällä

Tampere saa kahvilapyörän, kun Bakery Café Puustin pyörä lähtee liikenteeseen ensi viikolla.

Kahvilapyörän myynnissä ovat Bakery Café Puustissa leivotut korvapuustit, suomalaisen Kaffa Roasteryn tummapaahtoinen suodatinkahvi Herra Korppi ja tamperelaisen Poikain Parhaiden suomalaisista marjoista ja omenista valmistamat kylmät limonaadit.

Pyörillä kulkevan kahvilan voi myös etukäteen tilata vaikka yrityksen tai yhdistyksen puistoon ulkoistettuun kokoukseen tai tapahtumaan, pienen porukan piknikille, talkoisiin ja perhejuhliin.

Tampereen kaupungin elävöittämishanke mahdollisti luvan liikkuvalle myyntikärrylle. Café Puusti kysyi lupaa kaupungilla liikkuvalle puustikahvilalle ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten, mutta vasta kaupungin elävöittämishankkeen myötä lupa puustipyörälle heltisi.

– Muutettuani takaisin Tampereelle maalla vietettyjen vuosien jälkeen olen todella ihastunut pyöräilyyn kaupungissa. Pyörällä saavuttaa kohteen kaupungissa nopeasti, pääsee lähelle, ei aiheuta melua eikä saastuta, kertoo puustileipuri Heli Rapatti.

Kahvilapyörä pysähtyy ensimmäiselle pysäkilleen tiistaina 16. kesäkuuta klo 13 Sorsapuistoon, lähelle Café Puustin kahvilaa osoitteessa Yliopistonkatu 50.