Pizza Hut aloittaa omat kotiinkuljetukset myös Tampereella 15 vuoden tauon jälkeen – "Nykyisten tankkausasemien sijainti on meille oivallinen"

Pizza Hut aloittaa kotiinkuljetukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tampereella biokaasuautoilla.

Yhtiön päätökseen hankkia kaasuautot kotiinkuljetuksia varten vaikutti pyrkimys vähentää ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Seat-merkkisten kaasuautojen hankinnan myötä yhtiö aloitti jälleen omat kotiinkuljetukset Suomessa 15 vuoden tauon jälkeen.

Kasvava kaasutankkausasemaverkosto oli ratkaisevassa roolissa uuden ajoneuvokaluston hankinnassa.

– Haluamme olla sydämellisiä niin asiakkaitamme, henkilökuntaamme kuin ympäröivää yhteiskuntaa ja luontoa kohtaan. Kun suunnittelimme jälleen omien kotiinkuljetustemme aloittamista, meille oli tärkeää, että käyttöön tulevat nimenomaan kaasuautot ja polttoaineeksi vähäpäästöinen biokaasu. Muutama vuosi sitten kaasutankkausasemaverkosto ei kuitenkaan ollut vielä tarpeeksi laaja, joten pohdimme asiaa jonkin aikaa. Kuluneen kevään aikana totesimme, että nykyisten tankkausasemien sijainti on meille oivallinen ja pistimme pyörät pyörimään vauhdilla, kertoo Pizza Hut Finlandin Brand Manager Johan Sirén yhtiön tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut