Wolt laajentaa toimintansa Hervantaan – Aloittaa kuudella ravintolalla

Kuvituskuva. Arkisto/Sanna Jokela
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Ravintolaruokaa kuljettava Wolt laajentaa toimintansa Hervantaan.

Palvelu laajenee jo tänään.

Palvelussa aloittaa Hervannassa alkuun kuusi ravintolaa, joista voi tilata ruokaa kiinalaisesta pizzaan ja siivistä burgereihin. Uusi kuljetusalue kattaa Hervannan lisäksi laajan alueen eteläistä Tamperetta. Hervannan ravintoloiden kuljetusalue ulottuu myös esimerkiksi Vuorekseen, Hallilaan, Multisiltaan ja Annalaan.

– Olemme toimineet Tampereella reilut neljä vuotta, ja meiltä on toivottu Hervantaan laajentamista paljon vuosien varrella. Kokeilimme aiemmin keväällä kuljetusalueiden ulottamista Hervantaan ja siitä jäi käteen paljon positiivisia kokemuksia. Olemme iloisia, että pääsemme tuomaan palveluumme nyt myös hervantalaisia ravintoloita, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski tiedotteessa.

Wolt on toiminut Tampereen alueella jo tammikuusta 2016. Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka välittää ravintolaruokaa omalla verkkoalustallaan 22 maassa ja 80 kaupungissa. Woltilla on yli 1000 työntekijää, 10 000 ravintolakumppania, 20 000 lähettikumppania ja 5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Woltin Hervannan ravintolat

Speakeasy Hervanta

Hesburger Hervanta Duo

Subway Duo

Il Posto Trattoria

CL Ravintola

Pizza Service Hervanta

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut