Raitiotietyöt muuttavat liikennöintiä Hatanpään valtatiellä – Katso tästä, mikä kaikki muuttuu

Raitiotietyö muuttaa liikennejärjestelyjä Hatanpään valtatiellä. Raitiotieallianssi
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Raitiotietyöt vaikuttavat liikenteeseen Hatanpään valtatiellä viikosta 25 alkaen. Otavalankadun ja Suvantokadun välillä remontoidaan jalkakäytävää Hatanpään valtatien itäpuolella, ja tästä aiheutuu muutoksia jalankulkijoille.

Jalankulkureitti on osittain pois käytöstä Otavalankadun ja Suvantokadun välillä. Kulku ohjataan kiertämään Hatanpään valtatien länsipuolelle Suvantokadun liittymässä sijaitsevaa suojatietä sekä uutta, väliaikaista suojatietä pitkin, joka tehdään Otavalankadun liittymään. Otavalankadun yrityksiin pääsee entisiä reittejä, mutta kulkuväylät kaventuvat hieman.

Hatanpään valtatie 8:ssa sijaitseville yrityksille järjestetään kulku poikkeusjärjestelyin. Jalkakäytäväalueen työt ja kiertoreittijärjestelyt ovat voimassa noin kuukauden eli heinäkuun puoliväliin. Viikolla 26 jatketaan Otavalankadun tunnelin vesieristystyötä, jonka vuoksi kulkureittejä muokataan hieman uudelleen. Jalankulku ja kiertoreitit opastetaan alueella kaikissa vaiheissa.

Vuolteenkadun ja linja-autoaseman välisellä osuudella tehdään asfaltointia jalankulkuväylällä ja ajoradalla viikolla 25. Päällystyksen jälkeen pohjoiseen menevä liikenne siirretään Hatanpään valtatien itäpuolelle asfaltoidulle osuudelle.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut