Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ohjaamo Tampere avaa taas ovensa

Ohjaamo Tampere avaa ovensa asiakkaille maanantaina 15. kesäkuuta. Ohjaamo palvelee asiakkaitaan kesällä maanantaista perjantaihin kello 13–16 välisenä aikana.

Ohjaamosta on paikan päältä saatavissa tieto- ja neuvontapalveluita ja eri ammattilaisten palveluita. Niihin Ohjaamon palveluihin, joita ei ole mahdollista saada kasvokkain, on järjestetty etäyhteys Ohjaamosta. Myös Ohjaamon etäpalvelut jatkavat toimintaansa.

Ohjaamossa sisällä olevaa asiakasmäärää on rajoitettu, joten on hyvä varautua odottamaan hetki omaa vuoroaan ulkopuolella. Ohjaamon tiloissa on tehty erityisjärjestelyitä, jotta kaikki voivat asioida turvallisesti. Ohjeistamme paikan päällä, miten asiointi hoituu sujuvasti ja turvallisesti.

Ohjaamon tilat sijaitsevat Hammareninkadulla. Sisäänkäynti Ohjaamoon tapahtuu jatkossa vain osoitteesta Hammareninkatu 8 A. Ohjaamoon ei voi tulla kipeänä.

Ohjaamo Tampere tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta arjen hallintaan, kouluttautumiseen ja työllistymiseen alle 30-vuotiaille.