Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Pyrinnön oma kasvatti jatkaa seuran riveissä – "Hyvä paikka myös tulevaa perheenlisäystä ajatellen"

Tampereen Pyrinnön koripallon edustusjoukkue on julkistanut pelaajasopimuksen. Seuran oma kasvatti Osku Heinonen jatkaa seurassa ensi kaudella vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Heinonen on ollut varsin seurauskollinen: mies on pelannut Pyrinnössä koko pääsarjauransa yhtä Kouvoissa vietettyä kautta lukuun ottamatta.

27-vuotias laituri pelasi loukkaantumisten vuoksi viime kaudella vain 24 ottelua mutta keräsi niissä yhden parhaista tilastoriveistään. Heinosen ottelukeskiarvot olivat 8,6 pistettä, 2,4 levypalloa ja 1,8 koriin johtavaa syöttöä.

Kolmen pisteen heittonsa hän upotti 45,3 prosentin tarkkuudella.

– On hienoa jatkaa uraa Tampereella. Jokapäiväisen tekemisen laatu ja ennen kaikkea kehittyminen olivat ne asiat, joita halusin tulevalta kaudelta ja kesältä. Vakuutuin siitä, että Pyrintö on oikea paikka, Heinonen taustoittaa jatkoaan.

– Tampere on hyvä paikka myös tulevaa perheenlisäystä ajatellen. Täällä meillä on vahva tukiverkosto ja tuttu ympäristö myös perhe-elämää silmällä pitäen, Heinonen kommentoi seuran tiedotteessa.