Nordea: Asuntolainojen haku kasvussa Tampereella koronakeväästä huolimatta – "Unelma omistusasumisesta istuu suomalaisissa tiukassa"

Tampereen asiakkaiden asuntokauppaneuvottelujen verkkotapaamiset ovat lisääntyneet maaliskuusta 80 prosentilla ja lainojen kysyntä on edelleen kovaa, kertoo Nordea.

Asuntolainahakemusten määrä on Tampereella kasvussa poikkeuksellisesta koronakeväästä huolimatta. Koko Suomessa asuntolainahakemuksia on tullut huhti- ja toukokuun vilkkaimpina viikkoina Nordeaan jopa 25 prosenttia enemmän kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna.

– Tahti on jatkunut alkuvuodesta vilkkaana eikä koronalla ole näyttänyt olevan juuri minkäänlaista vaikutusta haettavien asuntolainojen määrään. Unelma omistusasumisesta istuu suomalaisissa tiukassa, Nordean Tampereen toimipaikanjohtaja Tomi Tulonen toteaa pankin tiedotteessa.

Nordean verkkopankilla on Suomessa noin 900 000 asiakkaan käyttäjäkuntansa. Pankki toi viime viikolla henkilöasiakkailleen uuden verkkopankin, jota kokeili ensimmäisen vuorokauden aikana noin 60 000 asiakasta. Myös vanha verkkopankki on siirtymävaiheessa käytössä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut