Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vielä iso messusiirto: Alihankinta joulukuulle – "Osassa yrityksistä on vielä alkusyksystä voimassa matkustusrajoituksia"

Suuret Alihankinta 2020 - ja AlihankintaHEAT -messutapahtumat siirtyvät syyskuulta joulukuulle. Tapahtumakokonaisuuden uusi ajankohta on 8.–10 joulukuuta.

Päätöksen taustalla vaikuttivat sekä vallitseva koronatilanne että siirtoa puoltava messukävijäkysely.

Alihankinta-messuille osallistuu vuosittain 20 000 messuvierasta noin 30 maasta ja 1000 näytteilleasettajaa yli 20 eri maasta, minkä vuoksi syyskuun tapahtuman katsottiin tulevan liian nopeasti.

– Osassa yrityksistä on vielä alkusyksystä voimassa matkustusrajoituksia, joten senkin osalta joulukuu on ajankohtana parempi. Lisäksi on huomattava, että kyseessä on kansainvälinen tapahtumakokonaisuus, eikä toistaiseksi ole tietoa, milloin matkustusrajoituksia laajamittaisemmin puretaan, sanoo Alihankinta-messuista vastaava projektipäällikkö, viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut Oy:stä tiedotteessa.

Ajankohdan muutoksesta huolimatta tapahtumakokonaisuuden valmistelut jatkuvat entiseen malliin ja jo aiemmin julkistettu teema, Datasta bisnestä, sekä ohjelma ja kumppanuudet toteutuvat suunnitelmien mukaisesti joulukuussa.

Vuodesta 1988 lähtien järjestetty Alihankinta esittelee vuosittain koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Viime vuonna messuihin tutustui 17 731 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa.