Nyt se on varmaa: Ville Nieminen on Modon uusi päävalmentaja

Tamperelainen kiekkomies Ville Nieminen on Modon uusi päävalmentaja. Seura tiedottaa asiasta tiistaina. Niemisen solmi seuran kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Hieman yli 400 kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevan Örnsköldsvikin kunnan joukkueella on pitkät perinteet: se on muun muassa Peter Forsbergin, Samuel Påhlssonin sekä Daniel ja Henrik Sedinin kasvattajaseura.

Viime vuodet ovat kuitenkin sujuneet odotuksiin nähden takkuisasti ja joukkue lähtee seuraavaan kauteen Allsvenskanista, joka on Ruotsin toiseksi korkein sarjataso.

Niemiseltä odotetaan joukkueen nostamista Elitserieniin, joka on Ruotsin korkein sarjataso. Seura oli hyvää vauhtia etenemässä kohti sarjanoususta pelattavia otteluita keväällä, kunnes tuli koronapandemia ja keskeytti myös Ruotsin-sarjat.

– Joukkueella oli hieno mahdollisuus keväällä ja samalla tiellä jatketaan myös ensi kaudella, Nieminen kommentoi seuran tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut