Tampere-talon Paulina Ahokas on uusi Kukkaispormestari – "Olen saanut aina tehdä innostavaa työtä"

Paulina Ahokas on Kukkaispormestari vuosimallia 2020. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas on vuoden 2020 Kukkaispormestari. Ahokas on 37. kukkaispormestari.

Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen puheenjohtaja Erika Hildén toteaa, että Ahokas edustaa yhdessä Tampere-talon kanssa Tampereen laajaa kulttuuritarjontaa. Valinta on yhdistyksen ja Tampereen kauppakamarin yhteinen.

– Olen lähtöisin Siilinjärveltä ja sieltä tullut sitten junalla eri puolille Suomea milloin mihinkin, Helsinkiin töihin tai Turkuun töihin. Nyt olen ollut kahdeksan ja puoli vuotta Tampereella. On hienoa, että muualtakin tullut voi juurtua osaksi hienoa kokonaisuutta ja tulla Kukkaispormestariksi, Ahokas kommentoi valinnan julkistustilaisuudessa.

Vuonna 1972 syntynyt Ahokas on ehtinyt elämänsä aikana tehdä työkseen monenlaista, muun muassa 2000-luvun alussa markkinoida Musexin kautta kotimaista musiikkia toden teolla ulkomaille. Parissa vuosikymmenessä suomalainen musiikki on juurtunut keskeiseksi osaksi kansainvälistä musiikkimarkkinaa.

Muutamassa vuodessa on kehittynyt myös Tampere-talo: Ahokas laskee, että viime vuoden aikana talo tuotti noin kahdeksankymmentä tapahtumaa myös muualla kuin kiinteistön seinien sisällä.

– Olen ollut siinä onnekas, että olen aina saanut tehdä innostavaa työtä, Ahokas sanoo.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut