Tampereen terveysasemat pitävät ovet auki tänä kesänä – vain yksi suljetaan heinäkuuksi

Tampereen kaupungin terveysasemat ovat auki normaalisti myös kesällä. Ainoa poikkeus on Kämmenniemen terveysasema, joka on kiinni 29.6.–2.8.

Hatanpään, Hervannan, Kaukajärven, Lielahden, Linnainmaan, Oriveden, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemat sekä ostopalveluasemat Mehiläinen oma lääkärisi keskusta ja Hervanta palvelevat maanantaista torstaihin kello 8–16 sekä perjantaisin ja aattopäivinä kello 8–15. Oma Lääkärisi Tesoma on auki maanantaista perjantaihin kello 8–16.

Terveysasemalle voi soittaa, käydä paikan päällä tai kiireettömissä asioissa lähettää sähköisen yhteydenottolomakkeen.

Jos epäilee koronavirustartuntaa tai on hengitystietulehduksen oireita, ei saa mennä suoraan terveysasemalle vaan pitää soittaa ensin.

Jos miettii, vaatiiko vaiva lääkärin tai muun ammattilaisen hoitoa, voi täyttää Omaolo-verkkopalvelussa oirearvion. Sen perusteella saa luotettavan hoitosuosituksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Omaolossa on oirearvio myös koronavirustartuntaa epäileville.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut