Mitä löytyy Viialan Vasaratien puukotuksen taustalta? – Kaksi nuorta miestä vastaavat syytteeseen murhasta maanantaina kello 9 alkaen Tampereella

Vuotaa verta, saattaa olla vaarallinen.

Näin Sisä-Suomen poliisi tiedotti 28. tammikuuta iltapäivällä surmatyöstä, joka oli valjennut viranomaisille saman päivän aamuna. Teko oli ajoittunut aamukuuden ja aamuseitsemän väliin, ja surmaaja oli karkuteillä.

Surmattu oli hieman yli 40-vuotias mies, ja hän asui asunnossa johon tappaja oli saapunut. Verijälkiä oli paikalla runsaasti, ja ne johtivat myös poliisin tekijän jäljille. Surmatyö oli toteutettu teräaseella.

Pian poliisi tavoitti epäillyn tekijän ja suoritti sen jälkeen kaksi muutakin vangitsemista. Kaikki vangitut olivat iältään kahdenkymmenen ikävuoden molemmin puolin. Yksi heistä, nuori nainen, on vapautettu, mutta kaksi on odottanut käräjäoikeuden käsittelyä.

Se odottaa maanantaina kello 9 alkaen ja syytenimikkeenä on raskain mahdollinen, murha. Toista nuorista miehistä pidetään teon tekijänä, toista tilaajana. Tilaajana on uhrin oma poika, joka asui tapahtumahetkellä eri paikkakunnalla kuten myös tekijä.

Esitutkintamateriaalin perusteella on löydetty viitteitä siitä, että kyseessä olisi internetin yhteisöpalvelujen kautta sovittu tilaustyö, jopa eräänlaisen väkivaltafantasian toteutuminen. Viestien perusteella epäilty tekijä olisi haaveillut pitkään tekevänsä palkkamurhan.

Käräjäoikeuden istunto alkaa maanantaina kello 9. Tamperelainen seuraa oikeudenkäyntiä paikan päällä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut