Nyt siihen saatiin varmuus: TPV:n harjoitusotteluun Ratinaan saadaan ottaa myös yleisöä – Vierasfanien tosin on suositeltava jäädä kotiin

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

TPV saa ottaa yleisöä Ratinaan kauden ensimmäiseen harjoitusotteluun sunnuntaina. Matsi alkaa kello 13 ja siinä vastaan asettuu FC Jazz Porista.

Tapahtuma määritellään kuitenkin yhä selkeiden reunaehtojen mukaisesti.

– Rajoitukset ja poikkeusolot näkyvät kuitenkin edelleen myös Ratinassa. Yleisöä saamme ottaa sisään 470 henkilöä, kun pois tuosta rajoitusmäärästä on laskettu esimerkiksi kaikki talkoolaiset sekä muut toimijat, jotka ovat yleisön kanssa tekemisissä, seura kertoo tiedotteessa.

Ratinan stadionilla on käytössä vain pääkatsomo, jossa vain joka toinen penkkirivi on käytettävissä. Ohjeistuksissa suositellaan myös, että vain saman perheen jäsenet istuvat vierekkäisillä istuimilla.

Käsidesejä löytyy niin portilta, kahvio- ja makkarapisteiltä ja niitä suositellaan käytettäväksi aina asioidessa näillä pisteillä. Kahvio- ja makkarapisteillä on käytössä myös korttimaksu ja käteisellä maksettaessa on toivottavaa käyttää myös tasarahaa. Ottelutapahtumassa tai stadionalueella muutenkaan ei ole alkoholimyyntiä.

Palloliiton ohjeistuksen mukaan vierasjoukkueen kannattajien ei pidä matkustaa vierasotteluihin.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut