Nakkifakiiri avaa ovensa perjantaina – Avauspäivän lupaus: "Jokaiseen nakkimukiin livautetaan yksi ylimääräinen..."

Keskustorin legendaarinen Nakkifakiiri avaa ovensa perjantaina. Avaus tapahtuu kello 16, ja sulkemisaika hoituu tiedotteen mukaan myöhemmin.

Nakkifakiirin toimintaa ylläpitää nyt Setlementti Tampere ry. Vapuksi suunnitellut avajaiset siirtyivät koronapandemian vuoksi kuukaudella eteenpäin. Myyntitulot käytetään yhdistyksen toimintaan.

Setlementti Tampere ry tarjoaa kohtaamispaikkoja ja yhteisöllisyyttä eri puolilla kaupunkia ja maksuttomia, matalan kynnyksen palveluja ihmisille vaikeissa elämäntilanteissa. Myyntitoimintaa hoidetaan palkkatyövoimin, mutta järjestö tulee syksyllä tarjoamaan myös vapaaehtoisille mahdollisuutta työskennellä apulaisnakkifakiireina.

Myös kuulonystyröille on luvassa herkkua – tosin säävarauksella. Jos ei ole kitaraa pilaavaa sadetta, niin Janne Laurila tulee ulkosalle viihdyttämään ruokailijoita kello 16.15–16.45 välisenä aikana.

– Aiemman lupauksemme mukaisesti Keskustorin Nakkifakiirin toiminta tulee edelleen jatkumaan gastronomisesti korkeatasoisena ja asiakkaita arvostavasti kohtaavana Tampereen katuruoka- ja kaupunkikulttuuriperinnön vaalijana. Ympäristö- ja ilmastovastuullisena toimijana valikoimiin on otettu myös vegenakki. Jatkamme lämminhenkistä ja humaania viestintää yhdistyksen sloganin ”Rohkeasti ihmisen puolella” mukaisesti, Setlementti Tampere lupailee tiedotteessaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut