Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Hämeenkadun McDonald`s avaa jälleen ovensa – "Yhteisestä turvallisuudesta huolehtiminen on tärkeintä"

Tampereen Hämeenkadun McDonald’s-ravintola avaa ovensa asiakkaille jälleen perjantaina 5. kesäkuuta, kun ravintolan salialue voidaan pitää auki. Ovet avautuivat aamukahdeksalta.

Ravintola on ollut suljettuna 1. huhtikuuta lähtien, kun ravintoloiden salit suljettiin hallituksen ohjeen mukaan.

– Tampereen neljä McDonald’s-ravintolaa ovat palvelleet asiakkaita huhti-toukokuun ajan. Nyt avaamme myös Hämeenkadun ravintolan ja toivotamme asiakkaat tervetulleiksi perjantaina 5. kesäkuuta kello 8 alkaen. Yhteisestä turvallisuudesta huolehtiminen on kaikkein tärkeintä, joten jatkamme asiakkaiden palvelemista ilman lähikontaktia. Haluamme varmistaa, että McDonald’s-ravintoloissa on turvallista syödä ja työskennellä, kertoo ravintolan yrittäjä Hannu Wiinikainen.

– Poikkeustilanne on vaatinut työntekijöiltämme joustavuutta, mutta he ovat ottaneet muutokset hienosti vastaan. Olen tyytyväinen, että voimme palata tutun työyhteisön kanssa takaisin yhteisen työn ääreen erillään vietettyjen viikkojen jälkeen, jatkaa Wiinikainen.

Suomen McDonald’s-ravintolat avasivat ravintoloidensa salit 1. kesäkuuta alkaen asiakkaille. Kaikissa ravintoloissa jatketaan tehostettuja hygienia- ja puhdistustoimenpiteitä ravintolasalien ja suljettujen ravintoloiden avauduttua.

Suomen McDonald’s seuraa jatkossakin viranomaisohjeita ja tilanteen kehitystä tarkasti. Tarvittaessa suojatoimia lisätään entisestään, jotta pystytään varmistamaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus.