Asemakaavamuutos tuo asuntoja Tampereen Vehmaisten liikekeskukseen

Tampereen Vehmaisissa osoitteessa Kangasalantie 120 sijaitsevan liikekeskuksen alueen käyttötarkoitusta ollaan muuttamassa siten, että asemakaavamuutos sallisi liikehuoneiston lisäksi uusia asuntoja.

Muutokseen ja lisärakentamiseen tähtäävän asemakaavan luonnos ja muuta valmisteluaineistoa on nähtävillä 25. kesäkuuta saakka ensisijaisesti kaupungin verkkosivuilla. Kaavahanketta esitellään myös verkkosivuilla olevalla videolla.

Kangasalantien, Kaukajärventien ja Kaukajärvenkadun rajaamaan kokonaisuuteen tulisi neljästä viiteen kerroksinen asuin- ja liikekerrostalon kokonaisuus. Oleskelualueet olisivat sisäpihalla ja pysäköinti maan alla ja kannella. Liiketilan asiakaspysäköinti on sijoitettu tontin länsireunaan.

Liiketilan määrä vähenee nykyiseen verrattuna luonnoksen mukaan, mutta toisaalta asukasmäärän lisääminen turvaa palveluiden säilymistä lähialueella.

Uuden asuinrakentamisen määrä vastaa noin 130–150 uutta asukasta. Kerrostalotontin toteutus lisää ja monipuolistaa asumisvaihtoehtojen tarjontaa alueelle. Kaavamuutos tehostaa alueen maankäyttöä paikallisesti ja on tiivistämisstrategian mukaista. Kangasalantie on tehokkaan joukkoliikenteen varressa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut