Murtomiesten Bittimaatti-keikka meni pieleen Tampereella – IS: Tuhansien eurojen saalis jäi lattialle ja lopputuloksena oli vankeustuomio

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan Tampereelle sijoittuneesta, tammikuulle 2019 ajoittuvasta tapahtumasarjasta, jossa murtomiehet yrittivät varastaa Bittimaatti-automaattia Tullintorilta. Automaatti sisältää vahvasti rahanarvoista bittivaluuttaa.

Bittimaatin anastaminen ei kuitenkaan onnistunut, sillä painava, lattiaan pultattu automaatti ei noin vain irronnutkaan sijoiltaan. Lopulta äheltämisen jälkeen automaatti kaatui, mutta sen pidemmälle se ei enää kulkeutunutkaan.

– Lopulta automaatti oli kaatunut maahan, ja miehet olivat yrittäneet nostaa sitä, kertoi tapauksen silminnäkijä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Silminnäkijä sai miehiä kuljettaneen pakettiauton rekisterinumeron ylös. Toinen miehistä jäi tunnistamatta, mutta toinen tunnistettiin ja hän sai varkauden yrityksestä viiden kuukauden vankeustuomion.

Turun hovioikeus päätti tuoreessa päätöksessään lyhentää tuomion mittaa yhdellä kuukaudella.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut