Sähköpotkulautayritys Voi palaa Tampereelle – "Sen avulla on helppo pitää sosiaalista etäisyyttä muihin"

Voi jatkaa toimintaansa Tampereella keskiviikosta alkaen. Yritys on myös uusinut kalustonsa ja aloittaa uuden kanta-asiakasohjelman, joka palkitsee käyttäjiä ajomäärien perusteella.

Voi Technology tuo sähköpotkulautansa takaisin Tampereen kaduille. Voin Suomen maajohtaja Alpo Panulan mukaan sähköpotkulautojen käyttö on selvästi vilkastunut viime viikkojen aikana sen muissa toimintakaupungeissa.

– Uskon, että moni valitsee sähköpotkulaudan nykytilanteessa, koska sen avulla on helppo pitää sosiaalista etäisyyttä muihin, Panula sanoo.

Tamperelaiset pääsevät kokeilemaan paluun kunniaksi uudistettua sähköpotkulautakalustoa. Uudet mallit ovat aiempia sähköpotkulautoja tukevampia käytössä, ja niissä on aiempaa suuremmat pyörät.

– Lisäetua ahkerille käyttäjille tuo uusi kanta-asiakasohjelmamme. Käyttäjän ei tarvitse tehdä liittymisen eteen mitään, vaan se tulee käyttöön kaikille sovelluksemme ladanneille, Panula kertoo.

Uudessa pistepohjaisessa kanta-asiakasohjelmassa on kolme tasoa. Jo viiden kuukausittaisen ajon jälkeen käyttäjä nousee seuraavalle tasolle ja ansaitsee 25 prosentin alennuksen avausmaksusta.

Aktiivisimmat käyttäjät eli yli 30 matkaa kuukaudessa tekevät saavat palkinnoksi avausmaksun veloituksetta. Taso on voimassa aina kuukauden ajan.

Tampereella suosituimpia reittejä ovat Tammelasta Keskustorille tai Koskikeskukseen. Toiseksi suosituin kulkee Hämeenpuiston ja keskustan välillä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut